Nieuw te koop - te huur

Appartement te 9100 SINT-NIKLAAS (België) - Prijs €695

Appartement

SINT-NIKLAAS

Parkstraat 21 bus 3 te St-Niklaas. In het centrum gelegen zeer ruim en net vernieuwd apparte...

€695

Meer Info
Huis te 2880 HINGENE (België) - Prijs €297.000

Huis

HINGENE

Uiterst rustig gelegen instapklare halfopen bebouwing met zeer ruime tuin. Indeling: ruime leef...

€297.000

Meer Info
Stadswoning te 9100 SINT-NIKLAAS (België) - Prijs €239.000

Stadswoning

SINT-NIKLAAS

Deze instap klare woning is doordacht ingericht en op gelijkvloers heeft het licht vrij spel. ...

€239.000

Meer Info
Landelijke woning te 9190 STEKENE (België) - Prijs €315.000

Landelijke woning

STEKENE

Stekene, Uiterst rustig en landelijk gelegen OB in woongebied. ZW georiënteerde en zéér mooi...

€315.000

Meer Info

Over ons

Wij zijn niet zomaar een immobiliënkantoor; onze  persoonlijke benadering en aanpak van elk dossier leidt tot een efficiënte en snelle realisatie van transacties. Centraal in onze dienstverlening staat de absolute tevredenheid van onze klanten. Want tevreden klanten vormen onze beste reclame. Eerlijk, eenvoudig en echt!

Naast het verkopen en verhuren van alle types vastgoed en projecten, vormt het beheer van eigendommen (rentmeesterschap) een vast en belangrijk onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening. Om deze dienstverlening compleet te maken, kan u ook bij ons terecht voor alle verzekeringen die u en uw eigendommen optimaal beschermen.

Belangrijk in een goed beheer en het behandelen van schadedossiers zijn snelle, degelijke herstellingen aan correcte prijzen. Daarom staan een zestal  stielmannen in dienst van ons om accuraat herstellingen te doen, of schade te beperken.

Dit samenspel van vakmanschap, ervaring, een persoonlijke benadering én tevreden klanten heeft gezorgd voor een constante groei van ons kantoor. Om dit alles in goede banen te leiden, geven onze 4 kantoormedewerkers iedere dag het beste van zichzelf. Regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat we steeds up-to-date zijn in een snel evoluerende omgeving.   Daarbij worden we ondersteund door een technische ploeg van stielmannen en juristen.

 

Facebook