Nieuw te koop - te huur

half-open bebouwing te 9100 SINT-NIKLAAS (België) - Prijs €270.000

half-open bebouwing

SINT-NIKLAAS

St-Niklaas, stevige woning op uitzonderlijk goede ligging ; Half open bebouwing met alleenstaan...

€270.000

Meer Info
Appartement te 9140 TEMSE (België) - Prijs €223.383

Appartement

TEMSE

Nieuwbouwproject van 18 moderne appartementen gelegen Temse Velle. Volledig afgewerkt, modern ...

€223.383

Meer Info
Bungalow te 9170 MEERDONK (België) - Prijs €280.000

Bungalow

MEERDONK

Meerdonk, Polderstraat 56 ; goed onderhouden en rustig gelegen bungalow in open bebouwing. In...

€280.000

Meer Info
Commercieel te 9120 BEVEREN-WAAS (België) - Prijs €197.000

Commercieel

BEVEREN-WAAS

Beveren, Vrasenestraat 30. Handelspand op toplocatie in het winkelhart van Beveren. Gelijkvl...

€197.000

Meer Info

Over ons

Wij zijn niet zomaar een immobiliënkantoor; onze  persoonlijke benadering en aanpak van elk dossier leidt tot een efficiënte en snelle realisatie van transacties. Centraal in onze dienstverlening staat de absolute tevredenheid van onze klanten. Want tevreden klanten vormen onze beste reclame. Eerlijk, eenvoudig en echt!

Naast het verkopen en verhuren van alle types vastgoed en projecten, vormt het beheer van eigendommen (rentmeesterschap) een vast en belangrijk onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening. Om deze dienstverlening compleet te maken, kan u ook bij ons terecht voor alle verzekeringen die u en uw eigendommen optimaal beschermen.

Belangrijk in een goed beheer en het behandelen van schadedossiers zijn snelle, degelijke herstellingen aan correcte prijzen. Daarom staan een zestal  stielmannen in dienst van ons om accuraat herstellingen te doen, of schade te beperken.

Dit samenspel van vakmanschap, ervaring, een persoonlijke benadering én tevreden klanten heeft gezorgd voor een constante groei van ons kantoor. Om dit alles in goede banen te leiden, geven onze 4 kantoormedewerkers iedere dag het beste van zichzelf. Regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat we steeds up-to-date zijn in een snel evoluerende omgeving.   Daarbij worden we ondersteund door een technische ploeg van stielmannen en juristen.

 

Facebook