Nieuw te koop - te huur

Appartement te 9100 SINT-NIKLAAS (België) - Prijs €900

Appartement

SINT-NIKLAAS

Luxueus gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers. Dit ruim luxueus gelijkvloers appartement ...

€900

Meer Info
Appartement te 9140 TEMSE (België) - Prijs €170.000

Appartement

TEMSE

Nieuwbouwproject van 18 moderne appartementen gelegen Temse Velle. Volledig afgewerkt, nieuwbo...

€170.000

Meer Info
Appartement te 9140 TEMSE (België) - Prijs €225.000

Appartement

TEMSE

Nieuwbouwproject van 18 moderne appartementen gelegen Temse Velle. Volledig afgewerkt, modern ...

€225.000

Meer Info
Huis te 9100 SINT-NIKLAAS (België) - Prijs €260.000

Huis

SINT-NIKLAAS

St-Niklaas, Hoekwoning Truweelstraat 147. Ruime woning met praktijkmogelijkheid en met groot ...

€260.000

Meer Info

Over ons

Wij zijn niet zomaar een immobiliënkantoor; onze  persoonlijke benadering en aanpak van elk dossier leidt tot een efficiënte en snelle realisatie van transacties. Centraal in onze dienstverlening staat de absolute tevredenheid van onze klanten. Want tevreden klanten vormen onze beste reclame. Eerlijk, eenvoudig en echt!

Naast het verkopen en verhuren van alle types vastgoed en projecten, vormt het beheer van eigendommen (rentmeesterschap) een vast en belangrijk onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening. Om deze dienstverlening compleet te maken, kan u ook bij ons terecht voor alle verzekeringen die u en uw eigendommen optimaal beschermen.

Belangrijk in een goed beheer en het behandelen van schadedossiers zijn snelle, degelijke herstellingen aan correcte prijzen. Daarom staan een zestal  stielmannen in dienst van ons om accuraat herstellingen te doen, of schade te beperken.

Dit samenspel van vakmanschap, ervaring, een persoonlijke benadering én tevreden klanten heeft gezorgd voor een constante groei van ons kantoor. Om dit alles in goede banen te leiden, geven onze 4 kantoormedewerkers iedere dag het beste van zichzelf. Regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat we steeds up-to-date zijn in een snel evoluerende omgeving.   Daarbij worden we ondersteund door een technische ploeg van stielmannen en juristen.

 

Facebook