Nieuw te koop - te huur

Bouwgrond te 9250 WAASMUNSTER (België) - Prijs €425.000

Bouwgrond

WAASMUNSTER

Bouwgrond te koop op top locatie in de heide van Waasmunster. In een bosrijke rustige omgevin...

€425.000

Meer Info
Eigendom te 9112 SINT-NIKLAAS (België) - Prijs €285.000

Eigendom

SINT-NIKLAAS

Sinaai, Sinaaidorp 90-92. Twee aanpalende woningen met achtergelegen 5 garages. Woningen zwa...

€285.000

Meer Info
Appartement te 9100 SINT-NIKLAAS (België) - Prijs €750

Appartement

SINT-NIKLAAS

In de winkelstraat gelegen instapklaar duplex appartement met inkomhal met ingemaakte kasten, r...

€750

Meer Info
Duplex/Penthouse te 9111 BELSELE (België) - Prijs €680

Duplex/Penthouse

BELSELE

Belsele, Kasteeldreef 10 bus 4. Mooi duplex appartement in perfecte staat van onderhoud met in...

€680

Meer Info

Over ons

Wij zijn niet zomaar een immobiliënkantoor; onze  persoonlijke benadering en aanpak van elk dossier leidt tot een efficiënte en snelle realisatie van transacties. Centraal in onze dienstverlening staat de absolute tevredenheid van onze klanten. Want tevreden klanten vormen onze beste reclame. Eerlijk, eenvoudig en echt!

Naast het verkopen en verhuren van alle types vastgoed en projecten, vormt het beheer van eigendommen (rentmeesterschap) een vast en belangrijk onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening. Om deze dienstverlening compleet te maken, kan u ook bij ons terecht voor alle verzekeringen die u en uw eigendommen optimaal beschermen.

Belangrijk in een goed beheer en het behandelen van schadedossiers zijn snelle, degelijke herstellingen aan correcte prijzen. Daarom staan een zestal  stielmannen in dienst van ons om accuraat herstellingen te doen, of schade te beperken.

Dit samenspel van vakmanschap, ervaring, een persoonlijke benadering én tevreden klanten heeft gezorgd voor een constante groei van ons kantoor. Om dit alles in goede banen te leiden, geven onze 4 kantoormedewerkers iedere dag het beste van zichzelf. Regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat we steeds up-to-date zijn in een snel evoluerende omgeving.   Daarbij worden we ondersteund door een technische ploeg van stielmannen en juristen.

 

Facebook